2012-10-02 15:04:56• hírek • Póti Orsolya

Active Teens: foglalkozások az Open Club szervezésében

A Szatmári Caritas Szervezet égisze alatt működő Open Club Drogprevenciós és Tanácsadó Iroda fiataloknak szervez foglakozásokat október 5-én, pénteken.

A szatmárnémeti drogprevenciós és tanácsadó iroda minden fiatalt szeretettel meghív „Active Teens" elnevezésű programjára, melynek keretében pénteken 16.00-18.00 óra között három műhelymunkára is sor kerül.

A kreatív műhelymunkán résztvevő fiatalok medált készíthetnek drogellenes üzenetekkel, a tudásműhelyhez csatlakozóknak a foglalkozások vezetői drog-kvízjátékot szerveznek nyereményekkel, míg a színházműhelyben résztvevők rövid jelenteket játszhatnak el a drogfogyasztással kapcsolatban.

Amint az Borsi Zsuzsa pszichológustól megtudtuk, az Open Club negyedévente szervez hasonló rendezvényeket a szatmári fiatalok számára. Ezek célja a drogok, kábítószerek fogyasztásának negatív hatásaira való figyelemfelkeltés, illetve a drogfüggőség és egyéb szenvedélybetegségek kialakulásának megelőzése.

A péntek délutáni foglalkozások vezetői Borsi Zsuzsa és Ternar Adriana, az Open Club munkatársai, valamint a szervezet néhány önkéntes fiatalja. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak a Szent Pál Központba (Lükő Béla utca 15. szám). További információkért írj az openclub@yahoo.com emailcímre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: